Billing details

Your order

Additional information

Your order

Billing details

Additional information

Your order

Your order

ProductSubtotal
Panduan Bina Web Lengkap (Pakej Asas)  × 1 RM120.00
SubtotalRM120.00
TotalRM120.00

Your order

  • Bayaran selamat dengan toyyibPay.

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

Apa kelebihan dan manfaat anda dapat?

Dengan dapatkan panduan ini, anda akan dapat manfaat dan kelebihan seperti berikut;

✅ Jimat bina web perniagaan/syarikat sendiri
✅ Boleh tanya terus Admin jika ada masalah
✅ Jana pendapatan melalui blog
✅ Bina kedai online sendiri

Sebelum ni saya dah join kelas bina web sendiri tapi tak sempat nak pandai dah tak ada tempat nak bertanya. Tapi panduan ni saya boleh terus Whatsapp tanya admin untuk bantu hand by hand. Terbaik!

Amalina, Johor

Alhamdulillah. Dalam masa sebulan saya dah berjaya bina dua web untuk bisnes kecil-kecilan saya sendiri. Walaupun tak pro tapi puas hati dapat reka design sendiri. Drop n Drop je.

Syafiq, Kelantan

Paling best panduan ni saya boleh reka macam-macam jenis web ikut citarasa saya sendiri. Tak perlu guna coding. Tak perlu pening nak faham code. Hanya main susun macam puzzle je. Tapi hasil professional.

Hakim, Kelantan

Bagi saya benda paling berbaloi dapatkan panduan ni adalah boleh tanya direct melalui Whatsapp dan admin akan bantu untuk selesaikan masalah. Tanpa tempat bertanya tentu saya tak boleh buat web sendiri walaupun panduan tersebut sangat bagus. Keep it up admin.

Adib, Perak

100% Jaminan Wang Pulang!

Dengan setiap pembelian panduan “Bina Web Sendiri” ini, anda akan disertakan sekali dengan jaminan kepuasan 100% atau wang anda dikembalikan dalam tempoh 30 hari. Jika setelah anda dapatkan panduan ini dan mendapati segala isi kandungannya langsung TIDAK mendatangkan faedah dan manfaat kepada anda.

🛡 SSL Secured Checkout